VERKOPEN OP BOL.COM

verkopen-op-bol-com

Wil jij ook verkopen op bol.com?

Dat snappen we! Door jouw producten te verkopen op een platform zoals Bol.com heb je direct toegang tot 11 miljoen klanten in België en Nederland. Bovendien betaal je alleen voor je verkochte artikelen. Je hebt eigenlijk binnen enkele dagen een (extra) online winkel zonder opstartkosten.

Maar hoe start je en hoe zorg je ervoor dat jouw producten ook daadwerkelijk gevonden worden tussen die miljoenen andere artikelen? Kom jij niet voor in de relevante zoekresultaten van de bezoeker, dan ben je wel aanwezig, maar zul je weinig verkopen. Zonde!

Het is een spel. Een spel dat wij bij FORTEM Concepts aardig in de vingers hebben. Wij hebben jarenlang ervaring in het verbeteren van de vindbaarheid binnen platforms zoals die van Bol.com en kunnen je van het begin tot het eind helpen.

Dit kunnen we voor je doen

FORTEM Concepts helpt je te bepalen of en hoe Bol.com voor je kan werken. Hiervoor bieden we diverse diensten aan, variërend van strategie tot structurele optimalisatie van het betreffende account.

Voor het optimaliseren van marketplaces werken we volgens ons eigen vliegwiel. Door klein en met de best presterende producten te starten, kunnen we direct leren, verbeteren en werken we aan een goede reputatie. Met deze focus optimaliseren we de productcontent, jagen we extra traffic aan met pricing en advertising, maar houden de feedbackloop kort. Door continu dit proces te doorlopen en steeds meer producten toe te voegen ontstaat er een positief exponentieel effect. Dit geeft in onze ervaring het beste resultaat en tovert uiteindelijk een lach op jouw gezicht.

No cure, no pay

Wil je direct voortvarend van start met verkopen op Bol.com? Wij kunnen je op verschillende manieren helpen. Of we doen dat op basis van een traditioneel uurtje-factuurtje model, of we werken op basis van “no cure no pay”. Uniek in de markt want jij betaalt ons alleen een nader overeen te komen percentage (of vast bedrag) per verkocht artikel. In onderling overleg en afhankelijk van de situatie bepalen we hoe we de samenwerking starten. Het grote voordeel voor jou is dat je, net als bij Bol.com zelf, alleen betaalt over concrete verkopen. Dat kost je dus een klein percentage van je omzet, maar je weet van te voren precies waar je aan toe bent en loopt geen enkel risico. Durf jij het aan? Wij wel!

Wil jij jouw omzet een boost geven?

Wil jij jouw producten op Bol.com verkopen en vind je het prettig om eens vrijblijvend te brainstormen of ongedwongen te sparren, dan ben je van harte welkom! Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor e-commerce zijn wij in staat om jou bij alle stappen te begeleiden of deze zelfs volledig van je over te nemen. Net wat jij prettig vind. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Kom vrijblijvend bij ons langs en we bekijken samen de mogelijkheden.