Over ons

Wie zijn wij?

De juiste richting bepalen kan complex zijn. Vaak zijn er volop ideeën, maar is het aanbrengen van focus lastig. FORTEM Concepts helpt je bij het betreden van de online markt en het vertalen van jouw plannen naar onderscheidende concepten en/of praktische verbeterprogramma’s.

FORTEM Concepts is gespecialiseerd in conceptontwikkeling. Met een team van ambitieuze en gedreven professionals werken we dagelijks aan een oplossing voor interessante online vraagstukken. We kleuren buiten de lijnen en denken buiten kaders. Zo komen we tijdens conceptontwikkeling tot andere inzichten, verrassende ideeën en succesvolle concepten. Creativiteit zit immers diepgeworteld in ons DNA en we nemen geen genoegen met gewoon een tof idee. We handelen recht uit ons hart, luisteren naar jouw verhaal en vertalen dit naar een passend concept.

Conceptontwikkeling is een beroep doen op creativiteit, inlevingsvermogen en doorzettingsvermogen. Dit zijn drie eigenschappen die FORTEM Concepts kenmerken. Ben je bezig met een nieuw product of een nieuwe dienst en wil je hiermee de online markt betreden? FORTEM Concepts helpt je op weg en adviseert je in de vele mogelijkheden om jouw product of dienst direct goed te positioneren.

Onze kernwaarden

Bij FORTEM Concepts willen we echter meer dan enkel een concept ontwikkelen, we willen een samenwerking aan gaan. Daar waar jij als klant bij ons terecht kan voor meer dan alleen een website of platform. Wij presenteren ons graag als jouw partner om samen de online strijd aan te gaan. Dit is wat wij je bieden:

  • Een toegewijd team met gedreven professionals
  • Op maat ontwikkelde concepten met een stabiele, krachtige en effectieve website.
  • Marketing en doorontwikkeling.
  • Een fijne samenwerking.
  • Duurzaam partnerschap

Eigen portals

Met FORTEM Concepts bouwen we ook aan kwalitatieve portals die we zelf zijn gestart of hebben overgenomen. We bieden met deze portals informatie & inspiratie bij de digitale zoektocht naar uiteenlopende onderwerpen. Diverse online concepten zijn inmiddels met succes in de markt gezet.

FORTEM Concepts is altijd op zoek naar kansen om te investeren cq. te participeren en/of op zoek naar mogelijkheden om informatieve portals over te nemen.