Bol.com specialist in Tilburg

verkopen-op-bol-com

Zakelijk verkopen op Bol.com? Wij zijn dé Bol.com specialist in Tilburg

Ben jij ondernemer en wil je nu ook online verkopen? Leuk! Maar bedenk je wel dat er heel wat komt kijken bij het starten van een webshop. Je hebt als kleine ondernemer een enorme uitdaging en er gaat heel wat tijd en doorzettingsvermogen inzitten. Zo moet je o.a.:

 • Een website laten bouwen (kost al snel enkele duizenden euro’s);
 • Je wilt goed gevonden worden in Google;
 • Je wilt voldoende bezoekers (en zonder betaalde advertenties komen die niet zomaar aanwaaien);
 • Het vergt kostbare tijdsinvesteringen…

Ook ondernemers die deze investeringen hebben gedaan komen nog wel eens bedrogen uit. Een webshop starten wordt namelijk nog wel eens onderschat. Een bezoeker is namelijk nog geen betalende klant. Waarom niet? Omdat jouw online shop in beginsel nog iets heel belangrijks mist: vertrouwen! Ga voor jezelf maar eens na: jij denkt ook wel 10x na voordat je een bestelling plaatst bij een onbekende webshop, toch?

Maar er zijn alternatieven. Welke? Door aan de slag te gaan als verkoper op Bol.com! Veel mensen weten niet dat Bol.com al lang geen webwinkel meer is die alleen producten van zichzelf verkoopt. Sterker nog: tegenwoordig wordt MEER DAN DE HELFT van de totale verkopen op Bol gedaan door zogenoemde ‘verkooppartners’’. En het mooie is:

 • Iedereen met een KvK nummer kan externe verkoper worden;
 • Je betaalt Bol.com enkel een commissie als je ook daadwerkelijk iets verkoopt;
 • Er zijn geen terugkerende maandelijkse account- of abonnementskosten.

Met andere woorden: verkoop je niks? Dan betaal je ook niks!

Welke kansen biedt Bol.com jou als ondernemer?

 • Je bereikt jaarlijks meer dan 11 miljoen potentiële klanten;
 • Je hoeft zelf niet te investeren in dure software of websites;
 • Bol is een vertrouwd platform, mensen hebben er vertrouwen in dat ze altijd het product ontvangen;
 • Bol zorgt voor de bezoekers en de marketing, waar jij niets extra’s voor betaalt;
 • Je kunt binnen een week al starten met verkopen, een account is zo aangemaakt.
Verkopen-op-bol.com

Hoe start je met verkopen op Bol.com?

Juist nu is online ondernemen belangrijker dan ooit. Online bestellen is niet meer weg te denken, en sinds corona hebben een record aantal mensen het gemak van online winkelen ondervonden.

Maar hoe pak je dat dan aan? Hoe vraag je een Bol account aan, hoe stel je het account in en hoe voeg je producten toe? En welke producten kun je wel en niet verkopen op Bol.com? Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring met het verkopen op Bol, en wij weten als geen ander dat je soms even een helpende hand nodig hebt om goed van start te kunnen gaan en niet zelf eerst maanden alles uit te moeten vogelen om het maximale uit je Bol verkoopaccount te halen.

Geen risico; No cure, no pay

Wil je direct voortvarend van start met verkopen op Bol.com? Wij kunnen je op verschillende manieren helpen. Of we doen dat op basis van een traditioneel uurtje-factuurtje model, of we werken op basis van “no cure no pay”. Uniek in de markt want jij betaalt ons alleen een nader overeen te komen percentage (of vast bedrag) per verkocht artikel. In onderling overleg en afhankelijk van de situatie bepalen we hoe we de samenwerking starten. Het grote voordeel voor jou is dat je, net als bij Bol.com zelf, alleen betaalt over concrete verkopen. Dat kost je dus een klein percentage van je omzet, maar je weet van te voren precies waar je aan toe bent en loopt geen enkel risico. Durf jij het aan? Wij wel!

Wil jij direct succesvol verkopen op Bol.com?

Wil jij jouw producten op Bol.com verkopen en vind je het prettig om eens vrijblijvend te brainstormen of ongedwongen te sparren, dan ben je van harte welkom! FORTEM Concepts helpt je te bepalen óf en hoe Bol.com voor je kan werken. Wij zijn dé Bol.com specialist in de regio Tilburg. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor e-commerce zijn wij in staat om jou bij alle stappen te begeleiden of deze zelfs volledig van je over te nemen. Net wat jij prettig vind. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Kom vrijblijvend bij ons langs en we bekijken samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

  Wil jij direct succesvol verkopen op Bol.com?

  Kun jij online wel wat extra omzet gebruiken, maar weet je niet hoe? Het verkoopplatform van Bol.com leent zich perfect voor het genereren van extra omzet zonder zelf grote investeringen te doen. Wil jij weten hoe je mee profiteert van meer dan 11 miljoen koopgerichte bezoekers op Bol.com? Wij helpen jou met raad en daad!